ALİ ÖZARSLAN


VATANSIZLAR!


15 Temmuz Hain Amerikancı Darbe girişiminden sonra, AKP 180 derecelik bir dönüş yaparak, BOP ile bölmeye çalıştığı ülkemizi, vatanımızı korumaya, savunmaya başlamıştır. BOP projesi de fiilen sona ermiştir. En azından AKP iktidarı ve Türk Milleti için bitmiştir.

Ama Amerika büyük yatırımlar yaptığı, tüm Müslüman ülkeleri karıştırıp kan gölüne çevirdiği bu projesinden vazgeçmek istemiyor. O kendince haklı. Emperyalist bir ülke olarak onun işi bu. Böl, parçala, yönet.  Ama Amerika´nın unuttuğu şey, Türk Milletini tanıyamamış. Vatan bizim namusumuzdur. Ve Türk Milleti namusuna düşkün bir millettir.

Ama ülkemizde, namusuna, vatanına düşkün olmayan insanlar türedi yıllardır. Sözüm ona, devrimci, sosyalist, solcu, sosyalist, kominist ya da ilerici gibi isimlerle anıldılar. Kendi devletine düşman, kendi milletine düşman, Aslında ne yaptığının farkında olmayan, sahte solcular, PKK kuyrukçuları. Ya da kısaca vatansızlar diyebiliriz.

Fırat Kalkanı başladığında ortalıkta yırtınıp durdular. Neymiş, bu vatan savaşı değil, saray savaşı diye, Bugün en büyük tehlike Amerika´dır bizim için. Bunu sağır sultan bile biliyor. Türk askerinin, Suriye´de teröre karşı verdiği savaş, aslında, Amerika´nın ülkemizi bölmesine karşı verilen savaştır. Sadece Suriye´nin toprak bütünlüğü için değildir.

Şu anda da ordumuz, Fırat´ın doğusundaki terör yuvasını dağıtmaya gidiyor. Ve bu sahte solcular yine bağırmaya başladılar, bu saray savaşıymış, Mehmetçiğin kanı boşuna dökülecekmiş.

Aslında bunu bağıranlar PKK´lılar ya da yandaşlarıdır. Piyonu oldukları Amerika bunları söyletmektedir. Çünkü PKK darbe yedikçe, Amerika´nın ikinci İsrail olarak kurmayı çalıştığı sözde Kürdistan güme gitmekte, ABD planları paramparça olmaktadır.

Bugün ordumuzun yaptığı bir vatan savaşıdır. Ama savaşlarda önemli bir unsur vardır. Düşman hattı dış cephe iken, bir de iç cephe vardır. Atatürk´te savaşta iç cepheye önem vermiş ve vurgu yapmıştır. Bunu çok iyi bilen Amerika, piyonları aracılığı ile iç cephede bizi bölmeye çalışmaktadır. Ama başaramayacağı bir iştir.  Büyük Milletimiz vatanın ne olduğunu çok iyi bilir.

Milletimiz içerde birliğini, bütünlüğünü koruduğu sürece Mehmetçiklerimizin zaferi kesindir. Bu nedenle, sağcısı solcusu, Alevi´si, Sünni´si tek yürek Mehmetçiğimize vereceğimiz her destek vatanımız için hayati bir önemdedir. Geçmişte AKP şunu yaptı, bunu yaptı diyerek, bu savaşta yan çizmek, düşmana verilen en büyük destek, askerimize de köstek olmaktır.

Vatansız sahte solcular ile, PKK ve yandaşlarının bu tür saray savaşı gibi saçma sapan propagandalarına aldırmadan, birliğimizi, bütünlüğümüzü korumalıyız. Savaşta bir olmalıyız, diri olmalıyız, iri olmalıyız. Bu konuda en duyarlı siyasi parti olan Vatan Partisini kutlamak gerekiyor. AKP´nin onca baskısına rağmen Vatan savaşında birlik olmayı iktidara destek vermeyi görev edinmiştir. Çok doğru bir iş yapmaktadır. Umarız diğer partilere de örnek olur. Çünkü bu savaşa karşı çıkanlar vatansızdır.

AKP iktidarı bu operasyonla en doğrusunu yapmaktadır. Hatta geç bile kalmıştır. Şimdi ordumuza destek olma zamanıdır. Ayaklarına taş değemesin.