GÖKSEL YILMAZ


ÖNCE GİTTİ, SONRA GELDİ


Süper Lig temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor son yılların en kötü oyununun Konyaspor deplasmanında ortaya koydu. Tüm kötü futbola rağmen uyduruk penaltı kararıyla 2-1 yenilen ve 1 puanı kaçıran Sarı-Kırmızılı ekipte bu maç sonrası ilginç gelişmeler yaşandı.

Kayserispor´da Teknik Direktör Hikmet Karaman istifasını verdi, yönetim basına yansıdığı kadarıyla önce kabul etti ve hoca arayışına girdi. Ardından da İstikbal Mobilya Kayserispor yönetimi Başkan Erol Bedir´in yaptığı görüşmeler neticesinde hocayla yeniden yola devam kararı aldı.

Hasan Hüseyin Acar önce kadro dışı bırakıldı, ardından da "Bu kadro dışı değil. Her hafta 1-2 futbolcu maç kadrosunda olmadığı için dışarıda kalıyor" dendi.

Hasan Hüseyin neden dışarıda kaldı...

Ey yönetim...

Neden İstikbal Mobilya Kayserispor´un esame listesinde yedeklere iki kaleci birden yazıldı, neden Hasan Hüseyin ya da bir futbolcu kadroda yazılmadı.

Bunları irdelemek lazım.

Bir takım iki kaleciyi birden neden yedeğe yazar. Birini yedek kaleci diğerini defans olarak mı oynatacaksınız?

Garip garip işler oluyor Kayserispor´da...

Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. 2 futbolcun cezalı (Pedro ve Mensah), kaleci Lung ise tedbirli olarak ceza kuruluna gönderildiği için oynayamayacak. Hoca dersen gidip geldi...

Cumartesi günü Kayserispor´u zor bir deplasman bekliyor. Bütün bu garipliklerin arasından bir galibiyet çıkar mı?

Zor da olsa bir ihtimal...Biz bu ihtimalin olması için dua ediyoruz.

Galip gelelim de daha fazla gariplikler olmasın.