Oğuz Gümüşkaynak


NEYİN PEŞINDESİNİZ ?

Kayserispor ligden düştü suni teneffüsle biraz can vermek isteseler de


NEYİN PEŞINDESİNİZ ?

Kayserispor ligden düştü suni teneffüsle biraz can vermek isteseler de yaşamak için hiç bir nedeni yoktu ligin bitimine çok kısa bir süre kala zaten Kayserispor futbolcuları sayesinde ötenazi yaptı ve anasının ak sütü gibi ligden helal bir şekilde düştü değil mi ?

Zaten ligden düşmenin kalkacağı ligin kovitten sonraki oynanan bölümü oynanırken dillendirildi Katarlıların ve tüpçünün zararının karşılanması için ligin oynandığını Mısır’daki sağır sultan bile duydu ligin en son maçından kısa bir süre sonrada ligden düşme kaldırıldı. İşte ligin bütün hikayesi bundan ibaret.

Ama ligden düşme kaldırıldıktan sonra sanki ligin şampiyonu Başakşehir küme düştü Kayserispor şampiyon oldu. Kayserisporu ve ligimizi takip etmeyen her hangi bir yabancı Kayseri’ye  gelse kale duvarlarındaki ve şehrin muhtelif yerlerdeki ilanlarını görse üstte yazdığım yazının tersini düşünmesi mümkün mü ?

Takımların ligden düşmesi normal çıkması da normal ama bu lig Nasrettin hocanın kazan hikayesine dönmemeliydi devlet ciddiyetinden uzaklaşılmamalıydı bir şeyin karşılığı  mutlaka vardır. Herkese teşekkür ediliyor reisimizden bakanımıza futbol federasyonu başkanımıza kadar afişlerde yazan herkesin Kayserisporun ligde kalması için büyük gayret sarf ettiği  ve Kayserispor’un ligden kalmasından son derece mutlu olduğu havası ile Kayserililere  biz sizi ligde koyduk sizde bizi unutmazsın ilerde mesajı veriliyor var mı başka bir izahı ?

Gerçek öylemi en son Trabzon maçı dahil Kayserisporun lig oynanırken kaç tane maçı katledildi. Eğer  son maçta verilmeyen penaltı içerden çıkan top için müsabakanın orta hakemi vara gitseydi gidemedi niye vara gitmiyor gitse sonucun yüzde yüz yüz Kayserispor lehine sonuçlanacağı biliyor dahası son iki hafta Konyaspor’un galibiyetleri mercek altına alınsa Başakşehir’in ve Trabzonspor’un akıbeti ne olmalıydı şimdi kalkmış bazı lüzumsuzlar Kayserispor düşerken ortalıkta görünmeyenler nerden peydah oldular bilmiyorum .Kayserispor’un kalemini kıranlara teşekkürler ediyor yine rahmetli İsmet paşamın söylemi geldi aklıma bu kişilere söylenecek tek söz var hadi canım sende..