Şaban Külhancıoğlu


MÜGE ANLI´YA ´2000´ KEZ TEŞEKKÜRLER!


Ne diyeyim, nasıl başlayayım bilmemki!. O başka bir insan... Eşi, benzeri az bulunan türlerden... Başkaları için yüreği yanıp tutuşan. Ülkesine sevdalı ve heyecanlı. Zeki, cesur ve atak. Beyaz camdan insanların yüreğine dokunan... Ülkenin yerinde sayan bir çok kurumlarını harekete geçiren... Toplumsal meselelere cesaretle parmak basan... Hırlısının, hırsızının, sapığının, katilinin baş belası... Ambalajı bozulmadık bir çok sorunun çözümüne mihmandarlık eden... Türk televizyonlarının medar-ı iftiharı... Müge Anlı hanımefendiden bahsediyorum. Böylesi yüksek meziyetleri olan birinin yaptığı işlerde sıra dışı oluyor tabiki.. Yukarıda dillendirmeye çalıştığım özelliklerinin nişanesi olarak...

Müge Anlı ve onun programı geçenlerde 2000.proğramına ulaştı. 2000.Proğrama ulaşarak Türk televizyon tarihinde az rastlanır bir başarıyı perçinlemiş oldu. Böyle meşakkatli ve çetrefilli bir programın üstesinden de ancak Müge Anlı´nın kalkabileceğine Türk Halkı; Müge Anlı´ya inanmış durumda. Yıllardır el atılmamış, çözülememiş cinayetler... On yıllardır bulunamayan kayıplar... Kıyıda köşede yardıma muhtaç insanlarımız var olduğu sürece de bu tür programlara ihtiyaç var diye düşünüyorum. Daha ne olsun ki!.. Bir televizyon programından başka ne umulur ki!. Başkalarını bilmem ama ben Müge Anlı ve onun programının hastasıyım. Bu Program sayesinde hayatla olan bağımı koparmıyorum. Bu ülkede ne biçim olaylar yaşanırmış ve ne tür insanlar varmış, onun programında öğrenme fırsatı buluyor şaşkınlık içinde izliyorum. Ananın babanın, kurdun kuşun kıymetini anlıyorum. Üç saatlik program sırasında hem ağlıyorum, hem gülüyorum. Geç kalan adaletin onunla hızlandığını görüyorum. Faydalı ve yararlı işleri gördükçe gururlanıyorum. Zaten, programa gösterilen talep ve teveccühte bunu gösteriyor.

Bu yüzden 2000.proğramına ulaşabildi sanırım. Yıllardır kakara-kikiri programlardan gına gelmiş olan Türk Halkına Müge Anlı´nın bu programı ilaç gibi gelmiş gözüküyor. 2000. programını kutlayan Müge Anlıya ve ekibine Türk halkına böyle bir Program armağan ettikleri için 2000 kez teşekkür ediyorum!. Daha nice başarılı 2000. kez programlara kavuşmasını canı gönülden diliyorum. Sen çok yaşa Müge Anlı!