ERDİNÇ SANDALCI


Ekrandaki Yorumcu Kirliliği...


Sevgili dostlar, Futbolumuzun dibe vurmasının bu günlere gelmesinde pek çok nedenlerinin yanında, Ekrandaki Yorumcu kirliliğinin de ( istisnalar hariç ) pay sahibi olduğu gerçeği gözlerden uzak tutulmamalıdır..

Futbolumuzu, futbolcumuzu ve Antrenörlerimizi eleştirirken, birazda ben kimim deyip geçmişimize ve kişiliğimize bakmak gerekmez mi ?. Önemli bir şeydir çünkü O, Futbolumuzun geleceği için..

Eğer tecrübemiz, deneyimimiz, bilgi birikimimiz ve her türlü donanımımız onlara eşit ve üzerinde değilse, onların sizden alacağı ve istifade edeceği bir şey yok demektir..

Özeleştiri doğru, tarafsız, objektif ve gerçekçi yapılmalıdır.. Yararsız ve yakışıksız eklentilerden  kaçıp, gözünüzün önünde cereyan eden olay ve hadiselerin gerçek değerlerini ortaya koyamazsak eğer (birilerine sevimli ve şirin gözükmek uğruna ) yada para kazanmak ve reyting uğruna hem Türk futboluna  hem de kendinize zarar vermiş  olursunuz ...

Hepimizin amacı Türk futbolunu Avrupa standartları seviyesine el birliği ile çıkartıp , yarışmacı hale getirmektir.. Sürekliliği ve devamlılığı da sağlayarak.......