GÖKSEL YILMAZ


BU MAÇ DÖNÜM NOKTASI


İstikbal Mobilya Kayserispor, ligde geride kalan 4 maçta sadece 2 beraberlik alabildi. Bu iki beraberlik ise deplasmanda alındı. Sahada alınan tek bir puan yok. İstikbal Mobilya Kayserispor için bu karşılaşma dönüm noktası desek yeridir.

Denizli maçının ardından üst üste iki deplasman maçına çıkılacak. Üst sıralara tırmanabilmek, ligde hanene puan yazdırmak ve hepsinden önemlisi Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın gelecekteki duruşu için çok önemli bir karşılaşma oynanacak.

Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı çantada keklik olarak görmemek lazım. Rakibi iyi etüt etmek gerekiyor. Yukatel Denizlispor oynadığı 4 maçta tek gol yedi, o maçı da kaybetti. Tek yenilgisi olan kalesinde tek gol gören Denizlispor dikkatlice incelenmeli. Aksi taktirde İstikbal Mobilya Kayserispor hiç beklemediği bir sonuçla karşı karşıya gelebilir.

Bu maçtan alınacak yenilgi yönetimin gidişatı sorgulaması anlamına gelir. İnşallah kazanırız. ancak, biz en kötü sonuçta ne olacak onları anlatalım.

Kurtarıcı olarak gelen, Kayserispor´u ipten alıp ligde bırakan Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın geleceği bu karşılaşmanın da kaybedilmesi halinde oturulup enine boyuna tartışılmalı. Hoca kesin gitsin demem, çünkü Karaman bu işi iyi yapan insanlardan. Ancak, kalacaksa yönetimin net olarak futbolcuları uyarması gerekin. Aksi taktirde klasikleşen, "Biz hocamızın arkasındayız" diyerek 1 hafta sonra göndermek durumunda kalabilir.

Galibiyet halinde Kayserispor çıkışa geçer. Ancak, yenilgi durumunda yukarıda anlattığım şeylerin fazlası olur, azı olmaz.

Şimdiden başarılar diliyorum.