GÖKSEL YILMAZ


Beklenen oldu...


Ak Parti bir biri ardına Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklıyor.  Cumartesi günü aralarında Kayseri´nin de bulunduğu belediye  başkan adayları açıklanmıştı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için belediyecilikte büyük bir tecrübe olan ve şimdiye kadar çoktan hakettiğini düşündüğüm Memduh B üyükkılıç´ın ismi açıklandı.

Dünde aralarında Ankara ve İzmir´inde bulunduğu 20 il için başkan adayları açıklandı. Haftalar öncesinden Ankara için ismi geçen Mehmet Özhaseki Tayyip Erdoğan´ın açıklamasıyla birlikte kesinlik kazanmış oldu. 5 dönem belediye başkanlığının yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Parti´nin değişik kademelerinde görev alan, mahalli idareler ve yerel yönetimler konusunda  artık uzmanlaşmış Mehmet Özhaseki,  metropol şehir için aday gösterildi.

Kayseri´de başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçiren ve kendini ispatlamış olan Mehmet Özhaseki, büyük olasılıkla Cumhuriyet Halk Partisi´nin Ankara için aday göstermeyi düşündüğü Mansur Yavaş ile kıyasıya bir yarışın içerisine girecek. Şimdiye kadar Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanlığını açık ara önde kazanan Mehmet Özhaseki,  Ankara için tahminin hiç de kolay olmayacağı 30 Mart seçimi ile belediye başkanlığı için yarışacak.

Belediye Başkanlığı için açıklanan isimlere başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.