Zehir tacirleri adliyeye sevk edildi

Zehir tacirleri adliyeye sevk edildi

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAKTAN YAKALANAN ŞAHISLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAKTAN YAKALANAN ŞAHISLAR ADLİY

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Melikgazi ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’nde S.B ve T.K.’nın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda 2 kez basit yaralama ve uyuşturucu madde Kullanmak suçlarından arandığı tespit edilen S.B. ile T.K. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 25 parça halinde 125 gram uyuşturucu madde ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Diğer yandan ekiplerin yaptığı çalışmalarda A.C., B.A., ve K.L. de yakalanarak işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.C., B.A., K.L., S.B. ve T.K., adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Anahtar Kelimeler: zehir tacirleri adliyeye sevk edildi