´´YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER´´

´´YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER´´

Yaptığı yardım faaliyetliyle yardıma muhtaç insanlarla yardımseverler arasında köprü görevini üstlenen Sare Eğitim Kurumları Sosyal Yardımlaşma Kulübü ?Bir Çocuk da Sen Giydir´ temasıyla yetim giydirme projesi hazırladı.

Hayırsever vatandaşların yapacakları yardımlara göre yüzlerce çocuğun giydirilmesinin amaçlandığı projede hayırsever birçok  vatandaş yardım yaparak yetimlerin giydirilmesine destek oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Yardımlaşma  Kulübü Öğretmeni Ömer Bekler; yetime, öksüze  büyük değer veren bir inancın mensubu olduklarını söyledi.

Gerek ilgi, sevgi ve gerekse giyim noktasında yetimlere, muhtaçlara yardım götürmeye çalıştıklarını ifade eden Bekler, "Kış gelmeden çocuklarımızın kendilerinin seçeceği yeni giysi ve ayakkabılarla sevinmelerini istedik ve böyle bir kampanyayı başlattık." dedi.

Sare Eğitim Kurumları öncülüğünde başlatılan kampanyayla Kayseri Merkez ve İlçe Kaymakamlıklarının Kayseri´nin farklı bölgelerinden tespit ettikleri çocukları giydirdiklerini dile getiren Bekler: "Kampanyamıza gelen yardımlar devam ettikçe giydirmelerin sonradan da devam edeceğini ümit ediyoruz." diye belirtti.

Konuyla ilgili bir giyimci ve bir de ayakkabı firmasıyla anlaşıldığını belirten Bekler: "Hayırseverler birden çok yetimi giydirecekleri gibi, imkânı az olanlar da imkânları ölçüsünde yardımda bulunabilirler. Büyük bir sevinç ve hayra şahit olmak isteyen hayırseverlerimiz bizzat gelip bu etkinliğimize katılabilirler." diyerek yardımseverlere çağrıda bulundu.  (Kurum  Bülteni)



Anahtar Kelimeler: YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER