Yeni Konsept Mağazası ile Newjoy Kayseri´de

Yeni Konsept Mağazası ile Newjoy Kayseri´de

Sağlıklı ve kaliteli üretim anlayışı ile bebek ve genç odaları için özgün ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy, yeni konsept mağazasını Melikgazi´de açtı. Altınoluk Sitesi altına konumlanan 570 m2´lik şık mağazada, Newjoy´un geniş ürün yelpazesinden modern

Dünya trendlerini yakından takip eden ve tasarımlarını bu doğrultuda şekillendiren Newjoy, 42 farklı modelde ve renkte oda takımı ile modern odalar oluşturuyor. Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden markanın, fonksiyonel modülleri, şık ve zarif çizgileriyle göz dolduruyor. Marka, özellikle minimal yaşam alanlarına yönelik geliştirdiği ve kendi içinde farklı kombinasyonların oluşturulabildiği, modern bir tasarım çizgisine sahip. Newjoy, Melikgazi´de açtığı yeni konsept mağaza ile bebeklerin ve gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn ederek, güzelleştirecek.

Mağaza sahipleri Servet Şahin ve Mehmet Öztürk´ün ev sahipliğinde, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Kılıç ve bölgeden birçok iş adamının katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşma yapan Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, ?Newjoy markamız ile bugün Türkiye genelinde 70, dünyada ise 30 ülke, 100 şehir ve 150 noktada yer alıyoruz. Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda her geçen gün ailemiz genişliyor. Aksaray nüfusunun yüzde 32´sini çocuk ve gençlerin oluşturması, dekorasyona ve yeniliklere açık olması sebebiyle bizim için önemli bir bölge. Bu potansiyeli karlı yatırım fırsatlarımızla değerlendiriyoruz. Kaliteli üretimimiz, güçlü altyapı ve bayii yapılanmamız ile 2017 sonuna kadar mağaza sayımızı 85´e ulaştırmayı hedefliyoruz, 5 senelik hedefimiz Türkiye çapında 150 konsept mağaza? Bebek ve genç mobilya pazarında ürün ve hizmet farklılıklarımızı tüketiciye yansıtarak emin adımlarla dünya markası olma hedefimize doğru ilerliyoruz.? şeklinde konuştu. Öner, markalı mobilya pazarının her geçen gün büyüdüğünü, bu sektörde franchise veren zincir markalarla yürüyen yatırımcıların her daim kazanacağını ifade ederken sözlerine "Newjoy gibi markaya yatırım yapan, üretim gücü ve tasarım kabiliyeti güçlü zincir mobilya markaları bayilik sistemiyle yaygınlaşarak ve müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak tüketicisine ulaşıyor. Toplam mobilya pazarı içerisinde yüzde 8´lik bir paya sahip olduğu ön görülen bebek ve genç mobilyası pazarının, önümüzdeki 5 yıl içerisinde tüketici alışkanlıklarının paralelinde, kendi segmentinde daha da büyüyerek, mobilya pazarındaki payını her geçen gün daha da artacağını ön görüyoruz." şeklinde devam etti.  (Haber Merkezi)