YAPMA SİNAN, BİZ 3 ATTIK

YAPMA SİNAN, BİZ 3 ATTIK

Kayserisporlu taraftarlar, Sinan Engin´in "Kayserispork seyrettiğim en kötü takım. Sergen´e de söyledim kötü bir takıma gitti, işi çok zor" demesi Kayserispor taraftarını kızdırmaya yetti.

Şükrü Saracoğlu Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ardından Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Fenerbahçe ile Adanaspor arasında oynanan ve 2-2 biten maç yorumlanırken Sinan Engin, beklenmedik sözler sarfetti.

Adanaspor´un bugün Fenerbahçe´den çok daha iyi oynadığını ve puan tablosundaki yerini haketmediği ifade edilirken yorumcu Sinan Engin, "Adanaspor böyle oynasın alt sıralardan kurtulur. Kayserispor seyrettiğim en kötü takım. Sergen Yalçın´ın işi çok zor. Kendisine de söyledim. Sergen´in işi çok kötü. Çok kötü takıma gitmiş. Çok transfer gerekir" dedi.

Sinan Engin´in bu sözlerine tepki gösteren Kayserisporlu taraftarlar, "Yapma sinan, biz Fenerbahçe´ye deplasmanda 3 gol attık" diyerek Sinan Engin´e gönderme yaptı. Gazetemizi arayan taraftarlar, "Algı oluşturuyorlar. Kayserispor´u küme düşmüş gibi ilan ediyorlar. Kayserispor bu lafları sahiplerinme yedirmeli" diyerek tepkilerini dile getirdi.

(Haber: Şuayip Tek)



Anahtar Kelimeler: YAPMA SİNAN ATTIK