Welitton çok kaçırdı

Welitton çok kaçırdı

Kayserispor´un Kardemir Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada Welitton´un ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftara saç-baş yoldurttu.

Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında Kayserispor, kendi evinde Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya baskılı başlayan Kayserispor´un 15. dakikadaki atağında topa elle müdahale eden Dany kırmızı kart gördü ve hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.
Deniz Türüç kullandığı penaltı atışı sonrasında Kayserispor´u 1-0 öne geçirdi. Rakibinin 10 kişi kalması ile baskısını daha da arttıran Kayserispor´da Umut Bulut´un pasında Welitton ceza sahasında topla buluştu. Tribündeki taraftarlar farkın 2´ye çıkmasını beklerken Welitton, Kardemir Karabükspor´un kalecisi Adriano´yu çalımladıktan sonra topu auta attı. Welitton´un müsait pozisyonda topu auta atması sonrasında taraftarları adeta çıldırttı. Karşılaşma boyunca kaçırdığı pozisyonlarla taraftarı çıldırtan Welitton, maçın ikinci yarısında Murat Duruer´in pasında topla buluştu. İlk vuruşu kaleci Adriano´dan dönen Welitton, önünde kalan topu boş kaleye göndererek Kayserispor´u rahatlatan golü atmış oldu.



Anahtar Kelimeler: Welitton kaçırdı