VATANDAŞ YETER DİYOR

VATANDAŞ YETER DİYOR

İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Parti yöneticileri ile birlikte Oto Galericiler Sitesi, Doğu Terminali´nin yanı sıra İldem Mahallesi´ni ziyaret eden, semt pazarlarında vatandaşın halini soran Ataş, a

Vatandaşların yıllardır huzur ve mutluluk aradığını ifade eden Ataş, ?Vatandaş, artık yeter diyor. Çünkü her seçim aynı vaatlerle karşılarına çıkan mevcut iktidar, yıllardır verdiği sözleri tutmamış ve vatandaşı kaderine terk etmiştir. Ama artık iyiler var. İYİ Parti ile vatandaşın yüzü gülecek, herkes huzura erişecek? dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Kayseri Oto Galericiler Sitesi, Doğu Terminali, İldem mahallemiz ve semt pazarında vatandaşlarımızla buluştuk. Onlarla dertleştik, projelerimizi anlattık. Ne yazık ki, halkımızın ekonomik sıkıntılarını üzüntü ile dinledik. Halk artık huzur istiyor, gerginlikler bitsin istiyor. Yıllardır verilen sözleri tutmayanlardan hesap sormak için de 24 Haziran´ı bekliyor. Artık mevcut iktidarın halka anlatacağı bir şey yok. Yıllardır iktidardalar ve neden sorunları çözmediler? Güce ve yetkiye sahiplerdi, ama her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. İşte bu çerçevede iyiler geliyor. İyilerin çözüm önerilerini halkımıza anlatıyoruz. Halkımızla buluşuyoruz. Ziyaretlerimizde de gördük ki, Kayseri, Türkiye çoktan yüzünü güneşe dönmüş? şeklinde konuştu.

Toplumda birlik, ekonomide güven ve yönetimde liyakat hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, şunları söyledi: ?Ziyaretlerimiz de, vatandaşlarla sohbetimiz de gördük ki, toplumun geneli borçlu durumda. Neredeyse borcu olmayan vatandaşımız yok. Vatandaş borç sarmalı içinde sıkışmış, hareket edemiyor. İhtiyaçlarını karşılayamıyor, hayallerini erteliyor. Çocuğuna ayakkabı alacak, alamıyor. Bayramlık alacak, ihtiyaçlar giderilecek ama yapamıyor. Bayramda akrabaları gidecek, gidemiyor.  Elde yok, avuçta yok, cepte para yok. Çünkü bu iktidar 16 yılda bu halkı borca mahkum etti. İşte İYİ Parti bu kapsamda iktidara gelince söz veriyor. Vatandaşımızı borçların en az yüzde 80´ini sileceğiz. İktidara geldiğimiz 100 günde Türkiye Dayanışma Fonu´nu kuracağız. Vatandaşlarımızın ödeyemedikleri için bankalar tarafından tahsilat şirketlerine satılmış olan, tüketici kredisi, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı borçlarının, en az yüzde 80´ini sileceğiz. Genç işsizlere, iş bulana kadar aylık 500 TL vatandaşlık maaşı bağlayacağız. Emeklilere yılda iki kez bayramlarda, 1.500´er TL tutarında ´İYİ Bayramlar İkramiyesi´ vereceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan çocuklarının, 36 aya kadar gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir sistem kuruyoruz. Tüm yoksul ailelerin çocuklarına, yükseköğrenimde karşılıksız eğitim bursu vereceğiz. Vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak çalışmalar yapacağız. Kısacası toplumun her kesimine yönelik iyi projelerimiz ve iyi çözüm önerilerimiz var. Türkiye, üzerindeki korkuyu ve baskıyı attı. Hem Kayseri hem de Türkiye 24 Haziran seçimleri sonrasında iyi olacak?

Diğer yandan İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, partinin genç milletvekili adayı Betül Tosun ile birlikte Dilbaz Ailesi´nin, sülale iftarına da konuk olduk. Ataş, aile üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür ederek, ?Helal lokmalarını paylaştık. Allah hepsinden razı olsun, oruçlarını kabul etsin? dedi. Milletvekili adayları; Dursun Ataş ve Betül Tosun, iftar sonrası Talas Avşar Türkmenleri Derneği´ni  de ziyaret ederek, dernek üyeleri ile sohbet etti, çaylarını içti. Dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür eden Ataş, ?Misafirperverlikleri, ilgi alakaları ve destekleri nedeni ile hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah yokluklarını göstermesin, var olsunlar? diye konuştu.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: VATANDAŞ YETER DİYOR