Ünlü fotoğrafçılar Koramaz Vadisi için geldi

Ünlü fotoğrafçılar Koramaz Vadisi için geldi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri´nin değerlerini dünyaya tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu değerlerden birisi olan Koramaz Vadisi´nin tanıtılması için ülkemizin en iyi fotoğrafçıları Kayseri´de buluştu.

Koramaz Vadisi´nde çekim yapmak üzere kente gelen Fotoğraf Sanatçıları Coşkun Aral ve İzzet Keribar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi´nin, Koramaz Vadisi´nin tanıtılması amacıyla Kayseri´ye davet ettiği alanında uzman 10 fotoğrafçıyla birlikte şehrimize gelen Coşkun Aral ve İzzet Keribar, Başkan Büyükkılıç ile bir süre görüştü. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hafta sonu Koramaz Vadisi´nde çekim yapacak olan fotoğraf sanatçılarına ender güzelliklere sahip bu önemli değerle ilgili bilgi verdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, hem doğal hem de kültürel zenginliklere sahip olan Koramaz Vadisi´nin eşsiz bir tarihi ve doğal yapıya sahip olduğunu ifade ederek, bu önemli değerin dünyaya tanıtılması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.  (İHA)