ÜLKE HER GÜN KÖTÜYE GİDİYOR

ÜLKE HER GÜN KÖTÜYE GİDİYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, iktidar partisini eleştirerek, ?Eğer Türkiye´de birçok şey kötüye gidiyorsa, tablo ortadaysa, 16 yılın sonunda bu millet neden yeniden mevcut iktidarı seçsin? dedi.

Türkiye´de işlerin her geçen gün kötüye gittiğini dile getiren Ataş,  ?Soğan, patates  bile dövizle yarışır oldu, hatta geçti. Fiyatlar aldı başını gitti. Neden? Çünkü üretim yok. Kendi kendine yeten Türkiye, artık kendine yetemez oldu. Tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı hale getirildi. Mutfağına et girmeyen vatandaş, şimdi soğan ve patatesi de taneyle alacak duruma geldi. Sorumluları ise hala ?yaparsak biz yaparız´ diyor. Evet yapacağınızı yaptınız, bu güzel ülkeye.  Ülkeyi her alanda dışa bağımlı hale getirdiniz?  diye konuştu.

Ataş, ?İYİ Parti olarak milletin mutluluğu için sözleşme hazırladık. Bu sözleşme ülkenin tüm sorunlarının çözümüne yönelik politikaları içeriyor. Milletimizle yaptığımız sözleşmeyi, iktidar olduğumuzda hayata geçirmek bizim boynumuzun borcudur. Toplumun tüm kesimleri ile bir arada olacağız. Bazıları gibi ötekileştirmeden, kimseyi terslemeden, kızmadan, azarlamadan bize başvuran, derdini anlatan, çözüm isteyen vatandaşımıza  kapımızı açacağız? dedi.

 Türkiye´de işlerin her geçen gün kötüye gittiğini dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş,  şunları söyledi: ?İşte ekonominin durumu ortada. Soğan, patates dövizle yarışır oldu. Fiyatlar aldı başını gitti. Neden? Çünkü ülkede üretim yok, var olanı satma anlayışı var. Dünya´da kendi kendine yeten Türkiye, artık kendine yetemez oldu. Tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı hale getirildi. Mutfağına et girmeyen vatandaş, şimdi soğan ve patatesi de taneyle alacak duruma geldi. Bu duruma kim getirdi? Mevcut iktidar. O zaman 24 Haziran´da bu millet bu iktidara neden oy versin?  Eğer ki Türkiye´de birçok şey kötüye gidiyorsa, 16 yılın sonunda bu millet mevcut iktidarı neden seçsin. Daha önceki seçim propagandaları yaptığımızda şunu söylüyorlardı insanlar, ?alternatifi yok´ Biz de diyorduk ki kötünün alternatifi olmaz, başkasını deneyin. Şimdi bir alternatif var İYİ Parti olarak. İYİ Parti´yi en azından denemelerinde fayda var. İYİ Parti kadroları gerçekten bu ülkeyi idare edebilecek kadrolar. Vatanı, milletini seven, vatanı, milleti için bir şeyler yapan, hiçbir şeyden korkmadan kendilerini ortaya atmış bir siyasi parti temsilcileri. Bu partinin kuruluşunda nelerle karşılaştığımızı bu kamuoyu yine iyi biliyor. Her şeye rağmen bütün baskılara, zulümlere rağmen boyun eğmeyip, milletin desteği ile dimdik bu noktaya geldi bu parti. 24 Haziran´da da Kayseri ve Türkiye yüzünü güneşe dönecek?  dedi.  (Kurum Bülteni)

 



Anahtar Kelimeler: ÜLKE KÖTÜYE GİDİYOR