UKRAYNALI TURİZMCİLER KAYSERİ´YE HAYRAN

UKRAYNALI TURİZMCİLER KAYSERİ´YE HAYRAN

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, başta Erciyes Kış Turizm Merkezi olmak üzere Kayseri´nin tarihi ve doğal değerlerini tanıtmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ukraynalı turizmcilerle Erciyes´te bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarıyla Ukraynalı turizmcilerin Kayseri´ye ilgisi daha da artıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ukrayna´dan gelen turizm acenteleriyle Erciyes´te bir araya gelerek sohbet etti. Erciyes´te Ukraynalı turizmcilerle bir de toplantı gerçekleştirildi ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı tarafından Kayseri´nin turizm değerleriyle ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı.

Geçen kış döneminde, 4 aylık süre içinde Ukrayna´nın başkenti Kiev ile Kayseri arasındaki charter seferler ve İstanbul üzerinden aktarmalı olarak yaklaşık 6 bin Ukraynalı ziyaretçiyi Kayseri´de ağırladıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, gelen tüm ziyaretçilerin şehrimizden yüzde 100 memnuniyetle ayrıldıklarını söyledi. Ukraynalı turizmcilerin de Kayseri´yi çok beğendiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu yıl yapılacak olan çalışmalarla charter seferlerin sayısının daha da artacağını kaydetti.  (Kurum Bülteni)