?UĞUR LGS TERCİH OFİSLERİ? İLE ÖĞRENCİLERE KARİYER DESTEĞİ

?UĞUR LGS TERCİH OFİSLERİ? İLE ÖĞRENCİLERE KARİYER DESTEĞİ

Uğur Okulları, 50 yıllık sınav deneyimi ve birikimi ile ücretsiz LGS Tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Uğur LGS Tercih Ofisleri ile öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti su

Uğur Okullarının 36 kampüsü, Anadolu liseleri ve yeni okullarının tanıtım ofislerinde uygulanacak olan hizmet 26 Haziran Salı günü itibarıyla başladı.

Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrenci ve velilerin ilgili okul, kampüs ya da tanıtım ofisini arayarak randevu almaları yeterli olacak. Uğur LGS Tercih Ofisleri hafta içi her gün 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Uğur Okulları Sınavlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil Kurt LGS tercih süreci ile ilgili, ?Tercih yaparken öğrenciler yüzdelik dilimlerine göre ve tercih edeceği okulların bir yıl önceki yıla ait yüzdelik dilimlerini dikkate alarak tercihlerini yapmalıdır. Tercihler yapılırken ise mutlaka bir uzman desteği alınmalı, tercih kılavuzu doğrultusunda tercih yapılmalıdır. Adrese dayalı tercihlerde ise okulların eğitim kalitesi ve bir önceki yılın yüzdelik dilimi dikkate alınarak tercih yapılmalıdır. Hem yüzdelik dilime göre tercihler hem de adrese dayalı tercihlerde öğrenciler, sadece okul başarısını veya okulun ismini önde tutarak değil, mutlu olabilecekleri okulları öncelikli olarak tercih etmelidir.? önerisinde bulundu. (Kurum Bülteni)