TÜRKİYE’NİN İLK RESMİ BAYRAMI

TÜRKİYE’NİN İLK RESMİ BAYRAMI

Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramlarını kutluyorum

TÜRKİYE’NİN İLK RESMİ BAYRAMI…

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ürkündaş mesajında şu ifadelere yer verdi: 23 Nisan 1920'de büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ile ülkemizin yarını, geleceği, umudu sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Milletimizin ilk resmi bayramı olması ve bu bayramın geleceğimizin teminatı olan gözbebeğimiz çocuklarımıza armağan edilmesi de bu bayrama ayrı bir özellik katmaktadır diyen Ürkündaş; Güçlü bir Türkiye’nin en önemli güvencesi güçlü bir Meclis’tir. Güçlü bir Meclis’in en önemli şartı ise, adil bir yönetimdir, Çocuklarımıza yaşanılabilir bir Türkiye'yi miras bırakmak her Türk evladının görevidir ifadelerini kullanan il başkanı Ürkündaş mesajını şu ifadelerle sonlandırdı.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Meclisimizin açılışının sene-i devriyesinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ismini sayamadığım nice vatan evladı kahramanlarımızı bize bıraktıkları bu miras sebebiyle minnet ve şükranla anıyorum Geleceğin umudu sevgili çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramlarını kutluyorum dedi. (kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE’ RESMİ BAYRAMI