TÜÇA üniversitede sıfır atık uygulamalarını yerinde inceledi

TÜÇA üniversitede sıfır atık uygulamalarını yerinde inceledi

TÜRKİYE ÇEVRE AJANSI BAŞKANLIĞI (TÜÇA) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT KAÇAR, BAŞKAN YARDIMCISI DR. ZÜBEYİR DEDEOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET, NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET EDEREK SÜRDÜRÜLEBİLİR VE İKLİM DOSTU KAMPÜS ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDEK

Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı (TÜÇA) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kaçar, Başkan Yardımcısı Dr. Zübeyir Dedeoğlu ve beraberindeki heyet, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni ziyaret ederek Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Çalışmaları çerçevesindeki “Sıfır Atık” uygulamalarını yerinde inceledi.

Gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Sn. Hasan Uslu, Başkan Mahmut Kaçar ve beraberindeki heyete üniversitenin “Sıfır Atık” Projesi ile ilgili brifing verildi. Rektör Uslu burada yaptığı açıklamalarında “Sıfır Atık” uygulamaları ile ülkemizin doğasına sahip çıkma ve geleceğini koruma adına yaptıkları çalışmaları anlatırken bu projenin bir parçası olmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.
TÜÇA Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kaçar “Sıfır Atık” projesi çalışmalarının üniversite ve bölge adına çok değerli olduğunu ifade etti.