TOYOTA C-HR HYBRİD TALİHLİSİ, ARACINI TESLİM ALDI!

TOYOTA C-HR HYBRİD TALİHLİSİ, ARACINI TESLİM ALDI!

Kayseri Park´ın, 1 Eylül´de başlayan ve 18 Şubat´ta sona eren ?Çevre Dostu C-HR Hybrid Kayseri Park´tan Hediye? sloganı ile duyurduğu kampanyası mutlu sonla bitti.

23 Şubat Cumartesi günü, Ünlü Dj. Yasemin Şefik´in sunumu ve yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Güliz Ayla´nın katılımıyla, Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkilileri huzurunda yapılan çekilişte; 769 bin 789 geçerli çekiliş hakkı arasından talihli belirlendi. 270072 numaralı çekiliş numarası ile Toyota C-Hr Hybrid marka lüks aracı kazanan Resul YAŞAR, 6 Mart Çarşamba günü saat 10.30´da yapılan hediye teslim töreninde otomobilini teslim aldı. Düzenlenen teslim töreninde hediyeyi kazanan talihli, kampanya hediyesi olan aracı Kayseri Park AVM Operasyon Müdürü Ahmet DURAN´dan teslim aldı.

Hediye teslim töreninde duygularını ifade eden talihli, çok mutlu olduğunu ve bundan sonraki alışverişlerinde de Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi´ni tercih edeceğini ifade etti. Lüks otomobilin sahibi olan YAŞAR, kendisine bu şansı sağlayan Kayseri Park yönetimine de teşekkürlerini iletti.

Kazandırmaya Devam Edeceğiz!

Kayseri Park AVM Operasyon Müdürü Ahmet Duran ?Her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz yılbaşı araç kampanyamız ile şanslı ziyaretçimize son model otomobil hediye ediyoruz. Bu yılda aracımızı teslim ettik. 23 Şubat Cumartesi günü yapılan çekilişte; 769 bin 789 geçerli çekiliş hakkı içerisinden kazanan talihlimiz 270072 numaralı çekiliş numarası ile Resul YAŞAR oldu. Resul Bey´e yeni arabasının hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Kayseri Park AVM olarak her zaman kazandırmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.  (Kurum Bülteni)