Tomarzalılar Vakfı ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı

Tomarzalılar Vakfı ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı

TOMARZALILAR VAKFI TARAFINDAN TOMARZA İLÇESİNDE İKAMET EDEN 93 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KIŞLIK GİYECEK VERDİ.TOMARZALILAR VAKFI TARAFINDAN TOMARZA İLÇESİNDE İKAMET EDEN 93 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KIŞLIK GİYECEK VERDİ.

Tomarzalılar Vakfı tarafından Tomarza İlçesinde ikamet eden 93 ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kışlık giyecek verdi.
İstanbul’da faaliyet gösteren Tomarzalılar Vakfı geçtiğimiz günlerde Tomarza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile irtibata geçerek ilçede ikamet eden kimsesiz, öksüz ve anne-babası boşanmış ihtiyaç sahibi çocukların belirlenerek bu çocukların yaşları, ayakkabı ve beden numaraları istenmişti.
Tomarza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tomarzalılar Vakfının isteği doğrultusunda bir çalışma yaparak Vakfın istemiş olduğu doğrultuda 93 Tomarzalı çocuğu belirleyerek istenilen bilgiler Tomarzalılar Vakfına iletildi.
Tomarzalılar Vakfı 93 öğrencinin tamamına kışlık giyecek ve ayakkabıyı Tomarza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gönderdi. Yardım paketleri ise kurum personeli tarafından çocuklara tek ulaştırarak teslim etti.