Tarih: 10.01.2019 10:42

Terminal için yeni servis araçları hizmette

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda Türkiye´ye örnek projelerden olan Mini Terminaller ve Şehirlerarası Otobüs Terminali servis işletmeciliğini çok daha kaliteli ve konforlu bir şekilde vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin farklı bölgelerindeki 6 Mini Terminal´den birisi olan Fuzuli Mini Terminali´nde şehirlerarası otobüs firmalarının temsilcileri ile bir araya geldi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, öncelikle terminal servisi olarak hizmet verecek yeni otobüsleri inceledi. Beyazşehir ve Talas´tan başlayan iki ana güzergah ve 36 Mini Terminal durağı ile servis yapıldığını ifade eden Başkan Çelik, bu hatlar için 8 yeni otobüsün hizmete vereye başladığını 4 yeni otobüsün de önümüzdeki günlerde geleceğini belirtti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fuzuli Mini Terminali´nde şehirlerarası otobüs firmalarının temsilcileriyle de bir toplantı yaptı. Toplantıda Mini Terminaller içerisinde firmalara verilecek olan bankolarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.  (İHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —