Tekden: "Dünya mazlumları Türk gençliğini bekliyor"

Tekden:

TEKDEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KEMAL TEKDEN, KARİYER GÜNLERİ ÇERÇEVESİNDE OSMAN ULUBAŞ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞARAK, ''HAYATIN ANLAMI VE MÜCADELE RUHU'' KONULU KONFERANS VERDİ.TEKDEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE 25.

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, Kariyer Günleri çerçevesinde Osman Ulubaş Fen Lisesi öğrencileriyle buluşarak, ’’Hayatın Anlamı ve Mücadele Ruhu’’ konulu konferans verdi.

Osman Ulubaş Fen Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Göllüoğlu, yöneticiler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferansında bir hekim olarak başladığı yolda ülkesine hizmet etmek ideali ile siyaset, kültür, eğitim gibi birçok alanda elde ettiği tecrübelerden, mücadeleden bahseden Kemal Tekden, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak; milli tarih, milli kültür ve manevi değerler ile mücehhez bir yeni neslin önemine vurgu yaptı. Hayatta en önemli şeyin bir hedef istikametinde çok çalışarak, inanarak ve dik durarak yola devam etmek olduğunu ifade eden Tekden, Türkçenin önemine de değinerek, Diriliş Ertuğrul, Aşkın Yolculuğu; Yunus Emre, Hacı Bayram-ı Veli ve Bir Fetih Öyküsü Kızılelma gibi Tekden Film’in yaptığı dizilerin tüm dünyada Türk dilinin yaygınlaşması konusunda katkıları olduğunu söyledi.
Konferansın son bölümünde öğrencilerin sorularını cevaplayan Tekden, dünya mazlumlarının Türk gençliğini beklediğini belirterek sözlerine son verdi.