TED KAYSERİ KOLEJİ V. ULUSAL GENÇLİK FORUMU BAŞLIYOR

TED KAYSERİ KOLEJİ V. ULUSAL GENÇLİK FORUMU BAŞLIYOR

TED Kayseri Koleji´nin beşinci kez ev sahipliğini yapacağı ve ülkemizin önemli okullarının katılacağı TED Kayseri Koleji Ulusal Gençlik Forumu (TEKUF V) 05-08 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak.

TED Kayseri Koleji´nin organize ettiği foruma; Özel Üsküdar Amerikan Lisesi, TED Atakent Koleji, TED Hatay Koleji, TED Mersin Koleji, TED Diyarbakır Koleji, TED Malatya Koleji, TED Trabzon Koleji öğrenci ve öğretmenleri katılacak.

Konferansın açılışını, Türk Eğitimi Derneği Genel Müdürü Sevinç Atabay onur konuğu olarak 06 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 08:45´te okul konferans salonunda yapacaktır.

Şehrimiz Kayseri´de beşincisinin düzenleneceği bu forum, geleceğimizin teminatı gençlerin Türkiye ve dünya sorunlarına farklı bakış açıları ve çözüm önerileri getirmelerini sağlamaktır.

08 Nisan 2019 tarihine kadar sürecek forumda öğrenciler insan hakları, adalet, sağlık, ekonomi, teknoloji ve kalkınma, eğitim, sanat, dış ilişkiler konularında tartışmalar yapacak ve bu konularla ilgili çözümler üretecektir.  (Kurum Bülteni)