TARAFTARA ZEYTİN DALI

TARAFTARA ZEYTİN DALI

Kayserispor´un yeni başkan adayı Erol Bedir, Kayserisporlu taraftarlara zeytin dalı uzattı.Fenerbahçe maçı bilet fiyatlarının belirlenmesinin ardından kombine bilet fiyatlarını da açıklayan Başkan Adayı Erol Bedir, komnbine biletlerinin maç biletinden ucu

Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada Fenerbahçe ile 29 Ocak Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı´nda oynanacak ve saat 19.00´da başlayacak maçın biyet fiyatları şu şekilde: Batı Tribün bileti: 80 TL, Doğu Tribün Bileti: 60 TL, Kuzey Kale Arkası tribün bileti: 10 TL, Güney Kale Arkası Tribün Bileti: 120 TL ve Misafir Tribün bileti: 150 TL olarak belirlendi.

Kayserispor kulübü, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Lig maçı ve Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçları dahil olmak üzere, sezon sonuna kadar Kadir Has´ta oynanacak bütün iç saha maçları için son derece cazip bir kampanya başlattı. buna göre Passolig kartlarına Batı Tribün için 100 TL, Doğu Tribün için 80 TL, Kuzey Kale Arkası tribünü için 20 TL yükleten herkes, sezon sonuna kadar Kayserispor iç saha maçlarını Kadir Has Stadı´ndan takip edebilecek.

Meydana stant kurulacağını da dile getiren Bedir, kombinelerin daha ucuz olduğunu söyleyerek, "Passolig daha uygun ve taraftarımızın mağdur olmaması için Cumhuriyet Meydanı´na stant yapıyoruz. Passolig doldurana bir de Kayserispor atkısı hediyemiz olacak. Sezonluk passolig alanlar maç günü tramvaydan da ücretsiz yararlanacak" diyerek taraftara zeytin dalı uzattı.

(Haber: Şuayip Tek)



Anahtar Kelimeler: TARAFTARA ZEYTİN DALI