?TALAS´TA, KAYSERİ´DE VE TÜRKİYE´DE DEĞİŞİM ŞART?

?TALAS´TA, KAYSERİ´DE VE TÜRKİYE´DE DEĞİŞİM ŞART?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Talas´ta partinin Belediye Başkan adayı Osman Haymana´nın seçim bürosu açılışına katıldı. Burada kalabalığa seslenen Ataş, ?25 sene belediyecilik yapıp, 2

?Biz koltuk sevdası, koltuk ittifakı ile yola çıkmadık. Biz hizmet sevdası ile yola çıktık? diyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ?Allah´ın takdiri milleti desteği ile bu bize nasip olacak. Bu memleketi kucaklayan, köylüsünü şehirlisini ayırmadan hemşerilerimizi kucaklayacağız. Çünkü artık Talas´ta, Kayseri´de ve Türkiye´de değişim şart. 25 sene belediyecilik yapıp, 25 sene sonunda bu ?Biz bu şehirlere ihanet ettik´ diyorlarsa bunu cevabını vermek vatandaşa düşüyor.? dedi.

?HANİ ŞEHRİN ORTASINDAN IRMAK GEÇECEKTİ, 30 KATLI BİNALAR NEREDE??

Önceki seçimlerde vatandaşa  ?Kayseri´nin ortasından ırmak geçecek, Dubai´deki gibi 30 katlı binalar olacak´ şeklinde sözler verildiğini hatırlatan Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, şunları söyledi, ?Ufuktaki Kent Kayseri diyerek, şehrin ortasından ırmak geçiriyorlardır. Yüksek katlı gösterişli binalar yapılacak deniyordu.  Bugün gelinen noktada gerçeği görüyoruz. Bizim uçuk,  kaçık projemiz yok. Bizim ?30 katlı binalar yapacağız´ projemiz yok. Kayseri Büyükşehir Belediyesi borç batağında, Talas Belediyesi de öyle.  Toplum bu gerçekleri bilmiyor, ama durum bu. Biz herkesi kucaklamanın herkese eşit hizmet sunmanın, fakire fukaraya nasıl hizmet veririz onun derdindeyiz.? şeklinde konuştu.

?ARTIK BUNLARIN PSİKOLOJİLERİ DE BOZULDU, ASABİ OLDULAR´

Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığı yaptığı dönemi hatırlatan İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş,  ?Ben kimseyi, ötelemedim, ayrıştırmadım. Pınarbaşı´da nasıl herkese hizmet ettiysem, Büyükşehir´de de öyle yapacağım. Bu şehre ihanet edip imar değişikliği ile oynamayacağım. Bugün Talas´ta çivi çakılamaz duruma gelindi, imar planları durduruldu. Artık bunların psikolojileri de bozuldu. Asabi oldular. Çünkü bugüne kadar tek kale maç yapıyorlardı. Şimdi bize söz geçiremiyorlar? şeklinde konuştu.

Ataş, konuşmasında partisinin Talas Belediye Başkan adayı Osman Haymana´ya da destek isteyerek, ?İnşallah Osman kardeşimizi 1 Nisan günü belediye başkanı olarak göreceğiz. O da vatandaşa hak ettiği hizmeti sunacak. Ona ve bizlere vatandaşımızın desteğini bekliyoruz? dedi. Talas Belediye Başkan adayı Osman Haymana da, ?Talasımız, vatandaşımız iyi olsun diye gayretle çalışacağız. Herkese eşit hizmet götüreceğiz. Türkiye iyi olacak? diye konuştu.  (Kurum Bülteni)