Talas’ın ‘Gün Evi’ misafirlerini ağırlamaya başladı

Talas’ın ‘Gün Evi’ misafirlerini ağırlamaya başladı

TALAS BELEDİYESİ’NİN YENİDEN İNŞA ETTİĞİ MEVLANA MAHALLE MEYDANI İÇERİSİNDE BULUNAN VE KADINLARA YÖNELİK HİZMET VEREYE BAŞLAYAN ‘GÜN EVİ’NİN İLK MİSAFİRLERİ, FATMA BACI VE BACIYAN-I RUM KADIN KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİ İLE ÖĞRETİCİLERİ OLDU.TALAS BELEDİ

Talas Belediyesi’nin yeniden inşa ettiği Mevlana Mahalle Meydanı içerisinde bulunan ve kadınlara yönelik hizmet vereye başlayan ‘Gün Evi’nin ilk misafirleri, Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri ile öğreticileri oldu.
Haftanın 6 günü saat 11.00 ile 20.00 arası hizmet veren Gün Evi, pazartesi günleri hariç diğer günlerde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gün ve doğum günü etkinliklerinden hanım oturmalarına kadar kadınlara özel pek çok organizasyon için uygun alana sahip gün evinde, mekanın yanı sıra mutfak ve kafeterya hizmetleri de yer alıyor.
Kadınlar tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen Gün Evi’ni ilk kullananlar ise Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri oldu. Gün Evi’nde etkinliklerini yapan kadınlar memnuniyetlerini ifade ederken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkürlerini iletti.
“Çok güzel, temiz ve hijyenik”
Suna Kaya isimli vatandaş, “Gün Evi çok güzel, özellikle temizliği ve hijyenik oluşu çok hoşuma gitti. Başkan Mustafa Yalçın Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.
Sevgi Yıldırım isimli bir diğer vatandaş da Gün Evi’nin temizliğine dikkat çekerek, hanım oturmalarını hep ev ortamında yaptıklarını artık bu mekan sayesinde farklı bir yerde daha ferah bir ortamda yapma imkanı bulduklarını kaydetti.
Kurs merkezi hocalarından Şerife Ertürk ise, şunları söyledi:
“Bugün kursiyerlerimizle birlikte Gün Evi’ne geldik. Burası gayet temiz, hijyenik ve güzel. Başkanımıza buradan teşekkür ediyoruz”
Gün Evi için detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler 0539 357 19 30 numaralı telefonu arayabilecek.