Tarih: 05.07.2019 11:24

Talas, hafta sonu spora ve konsere doyacak

Facebook Twitter Linked-in

Cuma akşamı başlayacak programlarla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilk olarak geleneksel spor dallarından Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Doğu Grubu 1. Eleme müsabakalarının başlayacağını söyledi. 
Başkan Yalçın, 5 Temmuz Cuma akşamı Yamaç Paraşütü İniş Alanında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanat Yönetmeni İrfan Gürdal´ın konseriyle başlayacak atlı okçuluk yarışlarının, 6 Temmuz Cumartesi saat 10.00´da Akçakaya Mahallesi Model Uçak Pistindeki ilk gün müsabakalarından sonra pazar günü aynı yerde saat 14.00´teki ödül töreniyle sona ereceğini anlattı. 
Başkan Yalçın, 10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonasıyla ilgili ise, ?Şehrimizin markası olan Ali Dağında 7-14 Temmuz tarihleri arasında yamaç paraşütü şampiyonasını gerçekleştireceğiz. Yarışma öncesi Grup Seksendört 7 Temmuz Pazar günü saat 20.30´da Yamaç Paraşütü İniş Alanında bir konser verecek. Ardından pazartesiden pazara kadar bir hafta boyunca uçuşlar yapılacak. 14 Temmuz Pazar saat 19.00´da ise dereceye girenlere ödülleri verilecek.? ifadelerini kullandı. 
Başkan Yalçın, hafta sonu yoğun spor yarışlarının ve konserlerin gerçekleşeceği Talas´ta bütün vatandaşları etkinlik ve yarışmaları izlemeye davet ederek sözlerini tamamladı.  (İHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —