Talas Belediyesi’nden yeni yatırım fırsatları

Talas Belediyesi’nden yeni yatırım fırsatları

TALAS BELEDİYESİ, KAÇIRILMAYACAK YATIRIM FIRSATLARI SUNMAYA DEVAM EDİYOR. İHALE İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK SATIŞ VE KİRALAMALARLA ÖNEMLİ GAYRİMENKULLER YENİ SAHİBİNİ BULACAK. ELDE EDİLECEK GELİR İSE BELEDİYENİN YENİ YATIRIMLARINDA KULLANILACAK.TALAS BELEDİYE

Talas Belediyesi, kaçırılmayacak yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. İhale ile gerçekleştirilecek satış ve kiralamalarla önemli gayrimenkuller yeni sahibini bulacak. Elde edilecek gelir ise belediyenin yeni yatırımlarında kullanılacak.

Bu çerçevede ilk olarak, mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait Başakpınar’da bulunan çeşitli büyüklüklerdeki 14 konut parseli satışa sunulacak. Açık artırma yoluyla yapılacak ihaleye ilginin büyük olması bekleniyor. Öte yandan aynı gün, yine mülkiyeti Talas Belediyesine ait biri Başakpınar’da diğeri Reşadiye’de bulunan 2 fırının kiralama ihalesi gerçekleştirilecek. Başakpınar’daki fırın 15, Reşadiye’deki fırın ise 10 yıllığına kiraya verilecek. Belediye Meclis Salonu’nda 08 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek ihalelerle ilgili ayrıntılı bilgi, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 0352 437 00 54/2420 ve 2440 numaralı telefonlarından alınabilir.
İstekliler, ihale şartnamesini de yine aynı birimden temin edebilir.