SURİYELİLER MESELESİ, GÖZ YUMULMAYACAK, GÖRMEZDEN GELİNEMEYECEK VE YOK SAYILAMAYACAK KADAR HAYATİDİR

SURİYELİLER MESELESİ, GÖZ YUMULMAYACAK, GÖRMEZDEN GELİNEMEYECEK VE YOK SAYILAMAYACAK KADAR HAYATİDİR

SURİYELİLER MESELESİ, GÖZ YUMULMAYACAK, GÖRMEZDEN GELİNEMEYECEK VE YOK SAYILAMAYACAK KADAR HAYATİDİR

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ATAŞ’TAN SURİYELİLER KONUSUNDA DİKKAT ÇEKEN UYARI

-SURİYELİLER VATANDAŞLARIMIZI TAHRİK EDİYOR

-KAÇARAK GELDİKLERİ ÜLKELERİNDE AÇAMADIKLARI ÖSÖ BAYRAKLARINI ÜLKEMİZDE AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR

-BU PROVOKATİF EYLEMLERİ KİM ORGANİZE EDİYOR

-SURİYELİLER MESELESİ, GÖZ YUMULMAYACAK, GÖRMEZDEN GELİNEMEYECEK VE YOK SAYILAMAYACAK KADAR HAYATİDİR

-ÜLKEMİZİN ASIL BEKA MESELESİ BUDUR!

-DEPREM BU ÜLKENİN BİR GERÇEĞİ VE GEREKLİ ÖNLEMLER ACİLEN ALINMALIDIR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Suriyelilerin yaptıkları gösterileri gündeme taşıyarak, “Suriyeliler, kaçarak geldikleri vatanlarında açamadıkları ÖSO bayraklarını bizim topraklarımızda açmaya çalışmakta, sloganlar atmakta, ekonomik krizden bunalan vatandaşlarımızı tahrik etmektedirler” dedi. “Bu provokatif eylemleri kim organize etmektedir?” diye soran Ataş, “Suriyeliler meselesi, göz yumulmayacak, görmezden gelinemeyecek ve yok sayılamayacak kadar hayatidir. Ülkemizin asıl beka meselesi budur” ifadelerini kullandı.

 Ülke sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmeye ve çözüm çağrısı yapmaya devam eden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, bu kez de Suriyeliler sorununa dikkat çekerek, iktidarı uyardı. Ataş, “Duygusal, hamasi laflafla ve dış odaklardan alınan talimatlarla ülkemize doldurulan Suriyeliler, geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin de içinde olduğu birçok şehirde eş zamanlı gösteriler yapmışlardır. Kaçarak geldikleri vatanlarında açamadıkları ÖSO bayraklarını bizim topraklarımızda açmaya çalışmakta, sloganlar atmakta, ekonomik krizden bunalan vatandaşlarımızı tahrik etmektedirler. Eş zamanlı yapılan bu provokatif eylemleri kim organize etmektedir? Bu grupların nasıl bir iletişim ağları bulunmaktadır? Bu ağlar takip altında mıdır? Pandemi süreci bahanesiyle baro seçimlerinin ertelendiği, millî bayramların yasaklandığı bu dönemde Suriyelilere kimler, neden izin vermiştir? Suriyeliler meselesi, göz yumulmayacak, görmezden gelinemeyecek ve yok sayılamayacak kadar hayatidir. Ülkemizin asıl beka meselesi budur. Telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkmadan, bir an önce konuyla ilgili gerekli önlemler alınmalıdır” diye konuştu.

“İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞAMAYIZ”

Milletvekili Dursun Ataş, İzmir’de yaşanan deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileklerini iletti. Milletvekili Ataş, yaralı vatandaşlara acil şifalar dilerken, “İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız” temennisinde  bulundu. Ataş, “Deprem konusunda iktidar gerekli önlemleri almalı ve bilim insanlarının uyarılarına yönelik çalışmalar yapmalıdır. Deprem bu ülkenin bir gerçeğidir ve bu konuda eksiklikler acil şekilde giderilmelidir” dedi.    (kurum haberi)