SOYSUZUN OYUNLARINA KARŞI GÖREVE HAZIRIZ

SOYSUZUN OYUNLARINA  KARŞI GÖREVE HAZIRIZ

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, 15 Temmuz Darbi girişimini bir kez daha kınayarak, ?Soysuzun oyunu bitmez. Biz bu oyunlara karşı her zaman milletimizin kalbinde yer alan yürekli Cumhurbaşkanımıza destek olacağız? diye konuştu.

15 Temmuz Darbe Girişiminde vatan hainlerine geçit vermeyen, canını hiçe sayarak karşı koyan ve şehit olan Piyade Astsubay Ömer Halisdemir´in kabrini Öz Ağaç İş Sendikası 2 Nolu Şubesi temsilcileri ile birlikte ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, ?15 Temmuz´un kahramanı, Şehit Ömer Halisdemir´in kabrini ziyaret edip, tüm şehitlerimiz için dua ettik. Bu vatan sizlere minnettardır? dedi.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve 2 Nolu Şube Başkanı Adan Kıyak, 2 Nolu Şube Sekreteri Savaş Saçmalı, Merkez Çelik A.Ş. Baştemsilcisi Mehmet Kocabaş ve temsilciler, Mondi A.Ş. Baştemsilcisi Ömer Demir ve temsilciler 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir´in kabrini ziyaret ederek ruhuna Fatiha gönderdi ve 15 Temmuz Darbe Girişimi´ni bir kez daha kınadı.

Genel Başkan Yardımcısı Kıyak, burada yaptığı açıklamada, ?Şu çok net bilinmelidir ki, vatan savunması söz konusu olduğunda Kahraman Ömer Halisdemir gibi hepimiz canımızı vermeye hazırız.Vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah Rahmet eylesin? dedi. (Kurum Bülteni)