Sömestir Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Sömestir Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yılda da minik ziyaretçilerini unutmadı.

Yaptığı birbirinden güzel çocuk etkinlikleri ile büyük beğeni toplayan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Almila Mobilya işbirliği ile sevilen çizgi film karakterleri Mucize: Uğur Böceği ile Karakedi´yi minik ziyaretçileriyle buluşturdu. Televizyondan izledikleri Uğur Böceği ile Karakedi´yi karşılarında gören minikler büyük sevinç yaşarken, aileleri de bu anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiler.

27 Ocak tarihine kadar her gün gerçekleşecek olan etkinlik, 13:00, 15:00 ve 17:00 saatlerinde üç seans olarak sahnelenmeye devam edecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm çocuklar davetlidir.

Minikler İçin Atölye Çalışmaları Kayseri Park´ta!

Çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Kayseri Park AVM, Almila Mobilya işbirliği ile yarıyıl tatiline özel hazırladığı programına hız kesmeden devam ediyor. Her yaştan çocuğun katılabileceği etkinliklerde, birbirinden farklı çalışmalar yapılacak. 28 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında 15:00 ve 17:00 saatlerinde düzenlenecek atölye çalışmalarında çocuklar; eldiven yapım atölyesinden kartpostal yapım atölyesine; kardan adam yapım atölyesinden kum boyama çalışmasına kadar birçok farklı etkinliklerde el becerileri ile yeteneklerini, zihinsel aktivitelerle de zekalarını geliştirme fırsatı bulacak. Atölye çalışmaları, çocuklara eğlenirken öğrenme şansı da sunacak.

28 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında, her gün 15:00 ve 17:00 saatlerinde, Kayseri Park AVM´de gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.  (Kurum Bülteni)