ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK

ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK

Kayseri´de Cumartesi günü sabah 8.45´te Askerleri Çarşı iznine götüren halk otobüsüne yapılan hain saldırıda şehit olan askerler memleketlerine uğurlandı.

Dün gerçekleştirilen törene Hak-İş ailesi olarak katıldıklarını belirten Öz Ağaç İş Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, "Hak-İş Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek ile birlikte Öz Ağaç İş Sendikamızdan 2 Nolu Şube Sekreterimiz Savaş Saçmalı, Kayseri İl Başkanı Emin Hayta, Merkez Çelik A.Ş.Baştemsilcisi Mehmet Kocabaş, Mondi Baştemsilcisi Ömer Demir, Merkez Çelik, Mondi ve Boydak A.Ş.Batemsilcilerimiz ile birlikte Hak-İş ailesi olarak törende yerimiz aldık" dedi.

Dün sabah şehitlerimizin 5´i daha memleketlerine uğurlandı. Öz Ağaç İş Genel Başkan yardımcısı Adnan Kıyak, hayin saldırıyı bir kez daha kınadı. Öz Ağaç İş Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, "Kahpece, haince, kalleşçe yapılan bu saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Sabahtan itibaren özellikle hastanelere kan bağışı noktasında yaptığımız çağrıya kulak veren ve hastanelere koşan üyelerimize teşekkür ediyorum. Kahpece saldırılar bizi asla yıldıramayacak, yıkamayacak ve parçalayamayacaktır. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için hepimiz feda olmaya hazırız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah´tan Rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti´ne başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Öz Ağaç İş Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, Hak-İş ailesi olarak şehitlerimizin memleketlerine uğurlanmasında tam kadro orada olduklarını söyledi. Ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ettiğini belirten Kıyak, "Hak-İş ailesi olarak Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan´ın bu hak mücadelesinde yanındayız" dedi.



Anahtar Kelimeler: ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK