ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMUYOR

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMUYOR

15 Temmuz´da şehit düşen vatandaşlarımız unutulmuyor. Develi´de şehitlerimizden Murat Kocatürk anısına Taekwondo turnuvası düzenlendi.Düzenlenen Taekwondo turnuvasına Ankara, Niğde, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri´den toplam 160 sporcu katıldı.

 

Son derece çekişmeli karşılaşmalara sahne olan taekwondo müsabakalarına Develi halkı da yoğun ilgi gösterdi. Develi Spor Salonunda yapılan müsabakalara Develi Kaymakamı Murat Duru´nun yanı sıra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, 15 Temmuz şehidinin babası Bayram Kocatürk, şehit Murat Kocatürk ün çocukları Enes ve Muhammed Taha Kocatürk ile 10 ilden Taekwondocular ve çok sayıda Develili sporsever katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, ?15 Temmuz Güçlü Türkiye için bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan Murat Kocatürk ve diğer şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken ailelerine sabır diliyorum? şeklinde konuştu.

İki gün süren ve sportmence geçen müsabakalar sonunda düzenlenen madalya töreninde başarılı olan sporculara ödülleri ve kupaları verildi.

(Foto:Kurum Bülteni Haber:Spor Servisi)

 



Anahtar Kelimeler: ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMUYOR