Şehit veterinerin çocuğunun öğrenim masraflarını Ahbap Derneği üstlendi

Şehit veterinerin çocuğunun öğrenim masraflarını Ahbap Derneği üstlendi

ANKARA’DA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YAKINLARINDA BOMBALI SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNAN TERÖRİSTLERİN KAYSERİ’DE ŞEHİT EDEREK ARACINI ÇALDIKLARI VETERİNER MİKAİL BOZLAĞAN’IN 6 AYLIK ÇOCUĞUNUN ÖĞRENİM HAYATI BOYUNCA OLAN MASRAFLARINI SANATÇI HALUK LEVENT’İN KURUCUS

Ankara’da İçişleri Bakanlığı yakınlarında bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Kayseri’de şehit ederek aracını çaldıkları Veteriner Mikail Bozlağan’ın 6 aylık çocuğunun, öğrenim hayatı boyunca olan masraflarını sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği üstlendi.
Ankara’da geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı yakınlarında meydana gelen bombalı saldırı girişiminde teröristlerden biri kendini patlatırken, biri etkisiz hale getirilmiş, 2 polis de hafif şekilde yaralanmıştı. Teröristlerin olay yerine geldiği aracın Kayseri’nin Develi ilçesinde yaşayan Veteriner Mikail Bozlağan’a ait olduğu, Bozlağan’ın gece saatlerinde silahla vurularak öldürülüp, aracının gasp edildiği öğrenildi. Sanatçı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teröristler tarafından şehit edilen Mikail Bozlağan’ın 6 aylık çocuğunun tüm öğrenim hayatı boyunca olan masraflarını karşılama kararı aldıklarını duyurdu.
Haluk Levent, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Şehit Mikail kardeşimizin geride bıraktığı eşi ve 6 aylık çocuğunun ihtiyaçları için soranlarınız vardı. İçişleri Bakanlığı’nın ilgilendiğini öğrendik. Biz Ahbaplar da bir ucundan tutalım istedik. Çocuğumuzun tüm öğrenim hayatı boyunca masraflarını karşılama kararı aldık."