Şehit Özgür Çelik şehadetinin 1. senesinde anıldı

Şehit Özgür Çelik şehadetinin 1. senesinde anıldı

GEÇTİĞİMİZ YIL HAKKÂRİ’NİN ÇUKURCA İLÇESİNDE EL BOMBASI PATLAMASI SONUCU ŞEHİT DÜŞEN DEVELİLİ SÖZLEŞMELİ ER ÖZGÜR ÇELİK ŞEHADETİNİN BİRİNCİ SENESİNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI.GEÇTİĞİMİZ YIL HAKKÂRİ’NİN ÇUKURCA İLÇESİNDE EL BOMBASI PATLAMASI SONUCU ŞEHİT DÜŞ

Geçtiğimiz yıl Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde el bombası patlaması sonucu şehit düşen Develili sözleşmeli er Özgür Çelik şehadetinin birinci senesinde mezarı başında anıldı.
Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, ilçe protokolü, ailesi ve sevenlerinin katıldığı anma programında Kuran-ı Kerim okunduktan sonra şehit Özgür Çelik ve tüm şehitler için dualar edildi.
Şehitliğin ulaşılacak en yüksek mertebe olduğunu belirten Kaymakam Duru, “Şehitlerimiz vatan ve mukaddesatımız için canlarından geçen en yüce değerlerimizdir. Onlara olan vazifemiz ise onların canlarında vazgeçtiği değerlerimize can siperane sarılmaktır. Mezarı başında bulunduğumuz şehidimiz Özgür Çelik kardeşime ve tüm şehitlerime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.