SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

Duayen gazeteci Ahmet?Mülayim´in aramızdan ayrılışının birinci sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz. Her zaman pozitif olan, çevresindekilere neşe ve enerji veren değerli insan değerli büyüğümüz Ahmet?Mülayim´i asla unutmayacağız.

VEFATININ BİRİNCİ SENE-İ DEVRİYESİ

1927 yılında Dedesi Tevfik Mülayim tarafından kurulan Ülker Gazetesi´ninde çocukluğunda gazete /resimler/2018-8/14/1110185994783.jpgdağıtımı yaparak başladığı Gazetecilik mesleğini 60 sene layıkıyla yerine getiren Duayen gazeteci Ahmet Mülayim´in aramızdan ayrılışının birinci senesinde Allah´tan rahmet diliyoruz. Güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla herkese enerji veren değerli büyüğümüz Ahmet Mülayim her ne kadar yanımızda olmasada, bizler her zaman onu rahmet ve özlemle anıyoruz. Onun pozitif enerjisini her zaman yanımızda hissediyor ve hiç ölmemiş gibi hayata sımsıkı sarılarak, bizlere emanet bıraktıklarına sahip çıkıp, mezarında rahat uyumasını Yüce Mevla´dan niyaz ediyoruz.

MEKANIN CENNET OLSUN

Kayseri basın camiamızın kıymetli çalışmalarına imza atmış alan Ahmet?Mülayim adeta bir gazeteci okulu gibi bir çok genç Kayserili arkadaşlarımızı gazetecilik mesleğini sevdirmiş, kazandırmış ve iş vermiştir. Kayseri Basın Hayatına katkılarıyla /resimler/2018-8/14/1111098808281.jpgher zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Değerli büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsünü her zaman içimizde yaşamaya devam edeceğiz. Yokluğunu her zaman arayacak olmamıza rağmen bizlere verdiğiniz nasihatlar doğrultusunda senin güler yüzünü her zaman yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. (Haber Merkezi)



Anahtar Kelimeler: SAYGI RAHMETLE ANIYORUZ