Sahabiye Projesi´ne hız kesmeden devam

Sahabiye Projesi´ne hız kesmeden devam

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi´nin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, projenin hız kesmeden devam ettiğini, ikinci etap için de ihale aşamasına geldiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi´ndeki incelemelerine Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Büyükşehir bürokratları da katıldı. Başkan Büyükkılıç, şantiye alanında incelemeler yaparak ilk etabın inşaatlarını yapan Erkut İnşaat´ın yetkilileri ile görüştü. Sahabiye Projesi ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, Sahabiye´nin Kayseri´nin prestij projelerden biri olduğunu söyledi. Kış şartlarından ve yasal mevzuattan kaynaklı olarak müteahhit firmanın birkaç ay bekleme süresi olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, ?Şimdi kaldıkları yerden; durmak yok, koşmaya devam mantığıyla çalışmalara başladılar? dedi. 
Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi´nin ikinci etabı için de çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Bakanlığımızın tavsiyesini de dikkate alarak ikinci etaptaki 6 blokla ilgili gerekli çalışmalar yaptık. Yakında ihaleye çıkıyoruz? diye konuştu.   (İHA)



Anahtar Kelimeler: Sahabiye Projesi kesmeden devam