Saadet Partisi Kayseri Yeni İl Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Kayseri Yeni İl Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Kayseri Yeni İl Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

TEKDER Kayseri Şubesi’nin Saadet Partisi Kayseri Yeni İl Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığına getirilen Avukat Baki Coşkun Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete gelenler arasında TEKDER Kayseri Şube Başkanı Ali Kemal Ergül ve Yönetim Kurulu Üyeleri vardı.

TEKDER Kayseri Şube Başkanı Ali Kemal Ergül, Baki Coşkun Bey’e hayırlı olsun temennilerini iletirken Saadet Partisi’nin atmış olduğu adımlardan memnun olduklarını belirtti.

Ve ziyarette Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkuna, içinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1977 yılında Afyon Şeker Fabrikasının şeker makinası üreten ek binasının temeli atarken konuşma yaptığı ve arkasında Fabrika Yapan Fabrikalar yazılı bir pankart olan ve üzerinde Prof. Dr Necmettin Erbakan’ın “Bütün mesele Türkiye’nin şeftali yerine motor üretmek istemesiydi.” yazan bir tablo hediye ettiler.

Ziyaretin devamında Baki Coşkun Teknik Elemanlar Derneği’nin (TEKDER) çalışmalarını tebrik ederek Kayseri Şubesinin de Kayseri’deki teknik sorunlarla ilgili çalışmaların arkasında olacağının ve bu sorunları beraber çözebileceklerinin garantisini verdi ve ziyaret etmelerinden memnun olduklarını dile getirdi. (kurum haberi)