Saadet Adayları Sevgi İçin Yürüdüler

Saadet Adayları Sevgi İçin Yürüdüler

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayları Cumhuriyet Meydanı çevresinde sevgi yürüyüşü programında çok sayıda partili ve vatandaşla birlikte yürüdüler. Vatandaşlara Karanfil veren adaylara ilgi yoğundu.

Gerçekleştirilen Sevgi Yürüyüşünde Açıklamalarda bulunan Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan ?Bugün en önemli problemimiz kutuplaşmadır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki farklı düşüncedeki insanlar çocuklarının birbiriyle oyun oynamasını dahi istemiyor. Biz milletimiz arasındaki sevgi ve kardeşlik ortamının yeniden tesis edilmesi için çalışacağız. Saadet iktidarında her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldırmayı ve tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmayı en önemli görevlerimizden birisi olarak görüyoruz. Bizim İktidarımızda herkese, bize oy versin veya vermesin her kesime sevgi ve merhametle yaklaşacağız. Saadet İktidarında en büyük vaadimiz Milletimizle kucaklaşmaktır. Saadet Partisi 24 Haziran´da meclise girecektir. Milletin Görüşü Milli Görüş Saadet Partisi yeniden meclise yeni bir soluk, heyecan getirecek. Milletin derdiyle dertlenecek Milletin sorunlarına çözümler getirecektir İnşallah.? dedi

Yürüyüş sonunda Partililere hitap eden Arıkan ?Bu seçimde görüyoruz ki milletimiz Değiştirmekte kararlı. Ne tepki alırsak alalım her zaman milletimizle kucaklaşacağız sorularını dinleyeceğiz. Bir kısım paralı trollerin provokasyonlarına ve kötü sözlere aldırmayacağız. Herkese Sevgi ile yaklaşacağız ve derdimizi Anlatacağız. Seçimlere sayılı günler kaldı. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 24 Haziran´a kadar bütün Kayseri´yi dolaşacağız. Köy, Mahalle ayırmayacağız. Sokaktan caddeye, twitter´dan youtube´a her yerde olacağız. Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 80 milyonu kucaklayacağız. Ve Allah´ın izniyle 24 Haziran´da Saadet Partimizi sandıktan birinci parti olarak çıkartacağız.? Dedi. (Kurum Bülteni)