Rektör Prof. Dr. Altun, Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’ni inceledi

Rektör Prof. Dr. Altun, Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’ni inceledi

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH ALTUN, KAMPÜS İÇERİSİNDE YAPIMI TAMAMLANAN VE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN KADRİYE SAN ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. F

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kampüs içerisinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ile birlikte Hayırsever San Ailesi tarafından yapımı üstlenilen Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Çocuk Eğitim Merkezi hakkında yetkililerden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Altun, “Üniversitemizdeki akademik ve idari personelimizin mesai saatlerinde çocuklarının güvenilir, rahat ortamda eğitim alabilmeleri için modern bu ortamı üniversitemize kazandıran Hayırseverimiz Mehmet San’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’nin modern bir kreş binası olarak hizmet vereceğini belirten Rektör Prof. Dr. Altun, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde merkezin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.