Recep Uçar: "Yılın ilk maçını kazanmak istiyoruz"

Recep Uçar:

SAHASINDA SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK OLAN KAYSERİSPOR 3 PUANI HANESİNE YAZDIRMAK İSTİYOR. TEKNİK DİREKTÖR RECEP UÇAR, “LİGDEKİ KONUMUMUZU BELİRLEYEBİLMEK ADINA BU MAÇI KAZANMALIYIZ” DEDİ.SAHASINDA SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK OLAN KAYSERİSPOR 3 PUANI HANES

Sahasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Kayserispor 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Teknik direktör Recep Uçar, “Ligdeki konumumuzu belirleyebilmek adına bu maçı kazanmalıyız” dedi.

Sahasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, haftayı 3 puanla noktalamak istiyor. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan sarı kırmızılılar, taraftarının desteği ile galibiyet almak amacında. Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını ve taraftarın desteği ile iyi bir futbol oynayarak 3 puanı almak istediklerini söyleyerek, "Sahamızda zorlu bir maça çıkacağız. Son 2 maçımızı kaybettik. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Yılın ilk maçında taraftarımızın desteği ile kazanan taraf olmak adına çalıştık” dedi.
Kayserispor ile Sivasspor arasındaki yarın 13:30’ta başlayacak olan maçı Hakem Alper Akarsu yönetecek.