?PİYASALARA CANLILIK GETİRECEK?

?PİYASALARA CANLILIK GETİRECEK?

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, ÖTV ve KDV indirimlerinin 3 ay uzatılmasına ilişkin değerlendirmede bulunarak, bu kararın piyasaya canlılık getireceğine inandıklarını ifade etti.

Üyelerden gelen talepleri Oda içinde değerlendirmekle kalmayıp gerek TOBB´a gerekse bakanlıklara ilettiklerini ifade eden Başkan Gülsoy; ?ÖTV ve KDV´deki indirimlerin uzatılması Kayseri Ticaret Odası olarak bizlerin de özellikle dile getirdiği bir konuydu. İş dünyasının taleplerinin karşılık bularak, indirimlerin 3 ay daha uzatılması bizi memnun etti. Beyaz eşya, mobilya, ve otomotiv gibi pek çok ürünü içeren indirimlerin, sadece bu sektörleri değil ekonominin tümünü olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Bu kapsamda taleplerimizi değerlendiren hükümetimize ve Sayın Bakanımız Berat Albayrak´a bir kez daha teşekkür ederiz?, diye konuştu.

Ekonomide istikrarlı bir büyümenin yakalanması ve sürekliliğin sağlanması için hükümet tarafından alınan kararların daima destekçisi olacaklarını belirten Başkan Gülsoy; ?Enflasyonla topyekûn mücadeleye, ekonomide dengelenmeye ve istihdama yönelik katkı sağlamak adına indirim sürelerinin 2019 Mart ayının sonuna kadar uzatılmış olması, hem tüketici, hem de iş dünyası için oldukça önemlidir ?, ifadelerini kullandı. (Kurum Bülteni) 

 



Anahtar Kelimeler: PİYASALARA CANLILIK GETİRECEK