"Peygamber Efendimizi Doğru Anlamak Çok Önemli"

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)´in doğumunun 1446. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hiçyılmaz mesajında, "Ümmeti olmaktan şeref duyduğumuz, sevgi ve merhametin kaynağı, rahmet Peygamberi Efendimiz Hz. Muhammed´in (S.A.V) kutlu doğumunun 1446. yıl dönümünü idrak etmenin sevincini ve huzurunu yaşıyoruz? dedi.
Hiçyılmaz, ?Peygamber Efendimiz; güzel ahlakı, merhameti, şefkati, adaleti, affediciliği, hoşgörüsü ve cömertliği ile örnek bir şahsiyettir. Hz. Peygamberimiz; tüm insanlığı güzel ahlak, doğruluk ve huzura davet etmektedir. Peygamberimizin tüm zamanları aşan ebedi mesajı, bizlere her zaman yol gösterecek olan ulvi bir mesajdır? diye konuştu.
Herkesin Peygamberimiz Hz. Muhammed´i örnek alması gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:
?Şiddet, nefret, terör ve bencilliğin küreselleştiği, barış içinde bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, Peygamberimiz Hazreti Muhammed´i doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimizi daha iyi anladıkça, inanıyorum ki mesajının mahiyeti de doğru anlamıyla dünyamızda karşılık bulacaktır.?   (İHA)