Özel ELA İngilizce Dil Kursu başarısı ile göz doldurdu

Özel ELA İngilizce Dil Kursu başarısı ile göz doldurdu

Özel ELA İngilizce Dil Kursu, düzenlediği törenle öğrencilerine yaz okulu katılım ve Cambridge Starters ve Movers Sınavı Sertifikalarını takdim etti. Özel ELA İngilizce Dil Kursu Cambridge Starters ve Movers Sınavı başarısı ile bir kez daha göz doldurdu.

Özel ELA İngilizce Dil Kursu´nun Sivas Caddesi´nde yer alan merkezinde gerçekleştirilen törene, Özel ELA İngilizce Dil Kursu Müdürü Ahmet Hasgül, öğretmenler, dil eğitimi alan öğrenciler ve aileleri katıldı.

İstiklal Marşı´nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan Törende, Özel ELA İngilizce Dil Kursu Müdürü Ahmet Hasgül tarafından açılış konuşması yapıldı. Hasgül tüm katılımcılara ve öğrencilere teşekkür ettiği konuşmasında, ?En az 2 yıl emek verdiğimiz öğrencilerimizin ve ailelerinin başarılarını kutlamak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız? dedi.

Cambridge sınavı hakkında bilgi paylaşan Hasgül, ?Öncelikle bu sınav uluslararası arenada geçerliliği olan İngilizce yeterliliğini ölçen bir sınavdır. Öğrencilerimiz İngilizceye küçük yaşta başladıklarını kanıtlamanın en bağımsız yoludur. Bu ELA İngilizce güvencenin teminatıdır, çünkü biz ELA olarak hiçbir öğretmenim ve ben sınav sorularını sınavdan sonra dahi görmüyoruz. Bu sınav sizin bize olan güveninizi perçinlerken bize kendimizi denetleme fırsatı vermektedir. Birlikte devam ettiğimiz İngilizce yolculuğumuzun denetleyicisi ve yol göstericisidir.? diye konuştu.

Her zaman olduğu gibi Özel ELA İngilizce Dil Kursu olarak başarılarının katlayarak devam ettiğini vurgulayan Hasgül, ?En son yaptığımız Cambridge Starters ve Movers sınavı sonuçlarına göre 19 öğrencimiz bütün becerilerde tam puan almıştır. Bizim en önemlisi ve en güzeli söz verdiğimiz gibi speaking yani konuşma sınavı başarıdır. 45 öğrencinin 44 ?ü 5 üzerinden 5 tam puan sadece 1 öğrencimiz 5 üzerinden 4 puan almıştır. Öğrencilerimizin başarılarından ötürü kutluyorum? ifadelerini kullandı.

Hasgül´ün konuşmasının ardından Cambridge Starters ve Movers sınavında başarı sağlayan öğrenciler ile yaz okuluna katılan öğrencilere sertifikaları ailelerinin de katılımı ile takdim edildi.  Etkinliğe katılan aileler, Özel ELA İngilizce Dil Kursu Müdürü Ahmet Hasgül ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirttiler. Etkinliği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.  (Kurum Bülteni)