ÖZ AĞAÇ İŞ´TEN YENİ BİR KAMPANYASI

ÖZ AĞAÇ İŞ´TEN YENİ BİR KAMPANYASI

Daha önce "Bir Kitap ta sen bağışla...Kütüphane Kuruyoruz" etkinliğini Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiren Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi sosyal proje etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Üyelerini de kampanyalara dahil ederek yardımlaşma, birlik ve beraberliği artırmayı hedefleyen Öz Ağaç İş Sendikası 2 Nolu Şubesi, bu kez de Kocasinan Belediyesi ile birlikte "İhtiyacın olmayanı paylaş" sloganı ile giysi yardımı gerçekleştirdi.

İhtiyaç fazlası giyim eşyalarını sendikanın oluşturduğu toplama platformlarına getiren Öz Ağaç İş Sendikası 2 Nolu Şubesi üyeleri bu şekilde ihtiyacı olanlara da el uzattı.

Toplumsal projelere de ağırlık verdiklerini belirten Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, "Üyelerimizle birlikte böylesine projeleri gerçekleştirmekten ötürü gurur duyuyorum. Daha önce de toplum yararına projeler içerisinde olduk. Engelli üyelerimizi yalnız bırakmadık. Kütüphane oluşturabilmek için üyelerimizle el birliği içerisinde çalıştık. Şimdi de "İhtiyacın olmayanı paylaş" sloganı ile Kocasinan Belediyesi ile işbirliği gerçekleştirerek giysi yardımı yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Veren el olmak her zaman güzeldir. Projelerimiz devam edecek" diye konuştu.

Toplanan giysiler Kocasinan Belediyesi´ne teslim edilirken, Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü olarak din kültürü öğretmenleri Nevsiye Tokyay ve Sevgi Sargın da okul genelinde yardım kampanyasına destek verdi.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: AĞAÇ YENİ KAMPANYASI