OSB Başkanı Yibur: “Gazeteciler bilgi edinme hakkımızın teminatıdır”

OSB Başkanı Yibur: “Gazeteciler bilgi edinme hakkımızın teminatıdır”

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT YİBUR, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR AÇIKLAMA YAPTI. GAZETECİLERİN TÜRK MİLLETİNİN SESİ OLDUĞUNU VE GAZETECİLERİN ÇOK ZOR BİR GÖREVİ BÜYÜK BİR FEDAKARLIKLA YERİNE GETİRDİĞİNİ İ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yibur, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Gazetecilerin Türk Milletinin sesi olduğunu ve gazetecilerin çok zor bir görevi büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğini ifade eden Başkan Yibur, “Bilgi edinme hakkımızın teminatı olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yibur, gazetecilik mesleğinin ne denli meşakkatli olduğunu bildiğini söyledi ve bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösteren tüm gazetecileri kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilik mesleğinin büyük bir fedakarlık gerektirdiğini ifade eden Başkan Murat Yibur, “Milletimizin bilgi edinme ve haber alma hakkının teminatı olan gazetecilerimiz zor şartlar altında görevlerini başarıyla sürdürmektedir. Yerel ya da yaygın basında görev alan arkadaşlarımız milletimizin gözü, kulağı, sesi olmuşlardır. Yaptıkları işle aynı zamanda çok önemli bir denetim mekanizması rolünü de üstlenen gazetecilerimiz yanlışların azalmasını, güzelliklerin yaygınlaşmasını da sağlamaktadır" dedi.

OSB Başkanı Murat Yibur sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Böylesine önemli görevler üstlenen gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nu kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”