Öğrenciler tarihi okulda İngilizce öğreniyor

Öğrenciler tarihi okulda İngilizce öğreniyor

GEÇTİĞİMİZ HAFTA 14-18 YAŞ ARALIĞINDAKİ KIZ ÖĞRENCİLERİN KATILDIĞI GESİ İNGİLİZCE EĞİTİM KAMPI BU HAFTA 14-18 YAŞ ARALIĞINDAKİ ERKEK ÖĞRENCİLERLE DEVAM EDİYOR.GEÇTİĞİMİZ HAFTA 14-18 YAŞ ARALIĞINDAKİ KIZ ÖĞRENCİLERİN KATILDIĞI GESİ İNGİLİZCE EĞİTİM KAMPI

Geçtiğimiz hafta 14-18 yaş aralığındaki kız öğrencilerin katıldığı Gesi İngilizce Eğitim Kampı bu hafta 14-18 yaş aralığındaki erkek öğrencilerle devam ediyor.
Gençlere önem veren ve gençlere dair birçok projeye imza atan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Gesi’de yer alan tarihi binayı kamp merkezine çevirdik ve burada İngilizce eğitim kamplarına başladık. Matematik, fizik gibi farklı branşlarda kamplar düzenlemekte gelecek projelerimiz arasında yer almakta. Geçen hafta 14-18 yaş aralığındaki kız öğrencilerimizle İngilizce eğitim kampımızı gerçekleştirdik, bu haftada erkek öğrencilere yatılı İngilizce eğitim kamp hizmeti veriyoruz. Öğrencilerimiz burada bir hafta sadece İngilizce olarak hayatlarını devam ettirmeyi öğreniyorlar. Tabii ki bir haftada İngilizce öğrenilmez ama bizim amacımız gençlerimize İngilizce öğrenmenin önemini anlatmak ve motivasyon sağlamak. Yıl içerisinde bu tür farklı kamplarımızın düzenleneceği eski tarihi taş binayı restore ettik orada bu çalışmalara devam ediyoruz. İlçemizde önemli bir yere sahip gençlerimizi projelerimizde ihmal etmiyoruz ve onlara yönelik projeler geliştiriyoruz. Gençlerimizde düzenlediğimiz projelere yoğun ilgi gösteriyorlar. Kampımıza katılan tüm gençlerimize başarılar dilerim” dedi.