ODTÜ KOLEJİ´NDE MEZUNİYET COŞKUSU

ODTÜ KOLEJİ´NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Kendisine, ülkesine ve ailesine yararlı, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş bireyler yetiştirmek hedefiyle 20 yıldır şehrimizde eğitimde örnek olan Kayseri ODTÜ Koleji, öğrencilerinin mezuniyet

Radisson Blu Hotel´de LGS stresini atarak ?Mezuniyet Balosu? yapan 8. sınıf öğrencileri, 16 Haziran 2019´de okulda yapılan ?Kep Töreni? ile öğrencilerine bir kez daha ayrıcalıklı olduklarını hissettirdi. Temsili diploma ve flamalarını alan öğrenciler arasından okul üçüncüsü olan Melis DÜZKAYA´ya ODTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer KÜÇÜKKEMAH, okul ikincisi Merve SARIHAN´a Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Murat BENSAL, okul birincisi Eda OKTAY´a ise Okul Müdürümüz Sayın Kemal NAKİPOĞLU plaket ve çiçek verdi. Kendilerine emek veren öğretmenlerini unutmayan 8.sınıf öğrencileri de öğretmenlerine çiçeklerini verdiler. Tören bitiminde kokteylde buluşan öğrenci, öğretmen, veli ve tüm katılımcılar, ODTÜ ailesi olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadılar.

Kayseri ODTÜ Koleji bin bir emekle yetiştirdiği öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu ve onları mezun etmenin gururunu yaşarken bugünkü gibi gelecekte de başarılarının ve mutluluklarının bol, yollarının açık olmasını dileyerek öğrencilerine veda etti.  (Kurum Bülteni)