Narkotik ekipleri Kayseri’de uyuşturucuya geçit vermiyor

Narkotik ekipleri Kayseri’de uyuşturucuya geçit vermiyor

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLİRKEN, ZEHİR TACİRİ ŞAHISLAR DA YAKALANDIKAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLİRKEN, ZEHİR TACİRİ ŞAH

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken, zehir taciri şahıslar da yakalandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bin 98 adet uyuşturucu hap, 78.30 gram uyuşturucu madde, 110 adet sentetik ecza ve 1 adet Hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca yapılan çalışmalarda 1 adet Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan, 1 adet uyuşturucu madde kullanma suçundan, 1 adet kasten öldürme suçundan olmak üzere toplam 3 suçtan aranması olan 1 şahıs ile uyuşturucu ve hırsızlık suçundan aranması olan 5 şahıs yakalandı.
Bulunan materyallere ekipler tarafından el konulurken, gözaltına alınan şahıslar da işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.